- Pozyskiwanie nowych klientów HoReCa i utrzymywanie relacji.
- Sprzedaż asortymentu spożywczego w regionie wschodniej części woj. mazowieckiego.
- Negocjowanie i realizowanie kontraktów handlowych.
- Analiza rynku, konkurencji oraz potrzeb klientów.
- Raportowanie wyników i współpraca z Dyrektorem HoReCa.
- Znajomość rynku spożywczego lub HoReCa.
- Umiejętności sprzedażowe i negocjacyjne.
- Komunikatywność, samodyscyplina i organizacja pracy.
- Prawo jazdy kat. B i umiejętność obsługi MS Office.
- Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
- Możliwość rozwoju i zdobywania doświadczeń.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, narzędzia pracy (samochód, laptop, telefon).
- Umowę o pracę i pakiet medyczny dla pracownika i rodziny.
Najnowsze komentarze